Bestyrelsen

Formand

Mia Kristina Hansen, pædagog

”Jeg her en søn med angst, og igennem mange år prøvede jeg at få kvalificeret hjælp til min søn, men fandt det svært, og jeg oplevede, at der ikke var mange oplysninger omkring børn med angst. Derfor besluttede jeg mig for at prøve at lave et netværk for forældre til børn med angst. Dette arbejde udviklede sig og endte med at blive til Foreningen for børn med angst, hvor jeg er formand.

Næstformand

Bodil Hofstede, Advokatsekretær

"Jeg har valgt at lægge energi og kræfter i denne forening, fordi oplysning om børn og angst ligger mig meget så sinde. Jeg har haft et barn, der hele sit liv var ramt af de mange sider, angsten kan have. Jeg har trofast kæmpet ved hans side for hjælp og forståelse til ham, indtil han selv opgav livet kun 15 år gammel. Ingen familier skal igennem det samme som os. Derfor er jeg i denne bestyrelse."

Bestyrelsesmedlem

Christina Birch-Hougs, Selvstændig tegnsprogstolk

”Jeg fandt foreningen på et tidspunkt, hvor jeg selv var skrøbelig. Vores søn har en form for generaliseret angst med et strejf af OCD, når han bliver særlig utryg. Han har haft det, siden han var 4 år, men det er taget til med alderen. Jeg er nu så heldig at være en del af bestyrelsen. Det er jeg for ar være med til at kunne tilbyde andre forældre samme muligheder for sparring og mindske frustrationerne ved at stå sammen om de udfordringer, vi har som forældre til angste børn.”

Bestyrelsesmedlem

Anette Stefensen, QA assistent

Min søn fik abnorm separationsangst og socialfobi som 6 årig efter en svær skilsmisse. Jeg havde de første år svært ved at finde forståelse og anerkendelse, men mødet med foreningen gjorde, at jeg fandt ligesindede forældre, med hvem jeg kunne dele mine frustrationer og bekymringer. Jeg er aktiv i foreningen for at gøre en forskel for andre forældre med de samme problemer, som jeg har, så vi kan hjælpe vores børn nemmere igennem en svær tid.

Suppleant

Gitte Christoffersen Holm

Som medstifter af foreningen var det vigtigt for mig, at andre forældre kan se, at man ikke er den eneste familie, som har et barn der pludselig rammes af angst. Og ikke mindst at der er et sted at søge information og viden om angst og mulige behandlingsformer. Mit håb er også, at mere opmærksomhed gør, at skolerne bliver bedre til at hjælpe børn med angst. For mig var det utroligt givende at møde en gruppe ligesindede forældre, som stod i de samme dilemmaer og som bare forstod, hvilken situation jeg stod i, uden at jeg behøvede forklare og forsvare mine valg og handlinger.

Presse- og webansvarlig

Pia Konstantin Berg, journalist og forfatter

Jeg var med til at stifte Foreningen for børn med angst, efter min niece havde været sygemeldt fra skolen i en lang periode og havde det så skidt, at hun ikke kunne komme uden for en dør. På grund af hendes forløb opdagede jeg det store behov for oplysning om angst hos børn, og derfor laver jeg nu kommunikation for foreningen i form af blandt andet videoer og pressemeddelelser.