Kalender

Kalender

man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
1
2
3
4
5
6
7
8
 • Oplæg om børn med angt
  18:30 -20:30
  2018.01.08

  Angst er ikke kun noget, der rammer voksne. Mange børn slås også med den, og børn har svært ved at tale om deres følelser, så det er ikke altid til at se. Men når et barn begynder at isolere sig mere og mere, går grædende til skolen eller simpelthen nægter at gå derhen, er det ret tydeligt, at der er noget galt. Det er svært for omgivelserne at forstå, og situationen bliver ofte misforstået, så problemet bliver forklaret med, at det bare er forældrenes dårlige opdragelse og et vrangvilligt barn.
  Mød Mia Kristina Hansen fra Foreningen for Børn med Angst, som er mor til en dreng, hun vil fortælle om sine erfaringer i forhold til børn med angst, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
  Foreningen Børn med angst støtter og vejleder forældre, samt arbejder med at presse politikerne, så der bliver taget fat om de problemstillinger, familier med børn med angst slås med. I nogle kommuner kører man et angstbehandlingsprogram, som hedder Cool Kids, der benytter sig af elementer fra den kognitive terapi. Nogle skoler tilbyder eneundervisning og hjemmeundervisning til de børn, som har svært ved at gå til skolen og være sammen med andre. Men mange familier ender også med selv at skaffe privat psykolog til deres barn.
  Tilmelding skal ske på mail til honeybon.volder@gmail.com eller på sms på 22582103😉
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 • Oplæg om Metakognitiv terapi for børn med angst
  19:00 -21:00
  2018.01.31

  Gratis oplæg med Psykolog Carsten Juul, om metakognitiv terapi til børn og unge. Tilmelding kan ske i begivenheden på facebook, , eller på mail til mia@boernmedangst.dk.

  Oplever du, at dit barn
  •bekymrer sig meget – eller hele tiden?
  •ofte prøver at undgå at gå i skole – står ikke op eller finder på undskyldninger?
  •undgår ting som han/hun tidligere gjorde – også socialt?
  •har tvangshandlinger?
  •ofte er nedtrykt og trist?
  •klager over ondt i maven?
  •reagerer overdrevent voldsomt på selv små negative oplevelser?
  •alt for ofte sender dig sms’er for at høre hvor du er og hvad du laver?
  •ikke tør være alene hjemme?
  •sover i forældrenes seng?

  Og har du prøvet alt for, at berolige og opmuntre, søgt læge, prøvet alternativ behandling osv.? Så er det måske fordi dit barn lider af angst, depression, OCD eller måske endda PTSD.

  .
  Carsten Juul er autoriseret psykolog og senior psykolog hos Cektos Psykologerne, vil fortælle om metakognitiv terapi til børn og unge. Carsten Juul var blandt de 5 første der uddannede sig i metakognitiv terapi i Danmark, og er inden længe blandt de første 5 som har den fulde 3 årige uddannelse i metoden.
  Cektos har haft mere end 4-500 børn igennem over de sidste 4 år i gruppeforløb og individuelle samtaler. Psykolog Carsten Juul har speciale i metakognitiv terapi til børn og unge og har bla. forsket i metoden og har mange års erfaring med effektiv behandling af børn og unge, er er en af Danmarks førende eksperter i metakognitiv terapi til børn og unge.

februar
februar
februar
februar