Kalender

Kalender

< 2018 >
september
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
august
august
august
august
august
1
2
3
4
 • Gratis oplæg om børnemeditation med Gitte Winter Graugaard
  16:00 -17:30
  2018.09.04

  Alle børn har brug for en pause, får at undgå at blive fyldt op, af alle de indtryk hverdagen byder på. Meditation er et redskab som man kan bruge hele sit liv, og hvis man allerede som barn lærer at meditere, har man et godt udgangspunkt for at undgå stress.
  Mange forældre fortæller, at børnemeditation hjælper deres ængstelige børn til at finde indre ro. Mød forfatter, coach og foredragsholder Gitte Winter Graugaard from Room for Reflection, som står bag de populære bøger Børnemeditationerne I mit hjerte, Hjerternes dal – Meditationer til børn og nyeste skud på stammen Hjertelys, som er at finde i hendes nye bog Monstermanualen – til børn med mange bekymringer. Hør Gitte fortælle om børnemeditation, og hvordan vi kan lære vores børn deres indre styrker at kende gennem fortælleringer med børnemeditation, som vi som forældre og omsorgspersoner læser højt. Gittes bøger er kendte for at hjælpe børn til bedre at kunne falde i søvn med så god effekt, at bestseller-bogen Børnemeditationerne I mit hjerte nu sælger i 20 lande og har solgt i mere end 20.000 eksemplarer.
  Arrangementet er åben for alle, tilmelding på mail, mia@boernmedangst.dk , da der er begrænsetpladser.

5
6
7
8
 • Gratis arrangement om Eagalaforløb for børn og unge med angst
  11:00 -13:00
  2018.09.08

  Heste hjælper børn og unge med angst

  Hos Hestenge Consult på Fyn oplever børn, unge og voksne hvordan heste er med til at give ro og overskud. Når vi har ro og overskud, er vi bedre stillet til at skabe forandringer og lære nyt.

  Det der opnås, er bl.a. oplevelse af at få lov til at være den man er, en styrket oplevelse af at være god nok, at blive bevidst om egne styrker, lære strategier til det sociale liv og at kunne begå sig.

  Børn har ofte svært ved at sætte ord på det, der opleves – hvorfor vi anvender metaforer til at skabe sproglig forståelse for det, der sker. Gennem at få sat ord på og blive bevidstgjort i følelserne skabes indsigt og handlemulighed.

  Deltagerne møder én eller flere heste, der indgår i guidede aktiviteter. Aktiviteterne tilpasses den enkelte – det kan f.eks. være at møde hestene lidt på afstand eller helt tæt på og at der vælges mellem små og store heste.

  -Det er gratis.
  -Alle kan deltage, der er ingen ridning.
  -Hestenges konsulenter er trænet og uddannet i Eagala metoden.
  -Kom og oplev hestene og hør mere om, hvordan Eagala hjælper mennesker.

  Tidspunkt: Lørdag 8/9 kl 11-13

  Sted: Hestenge, Skovsbyvej 16, 5492 Vissenbjerg

  Tilmelding: send en mail til mia@boernmedangst.dk

9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
 • Metakognitiv terapi til børn og unge med angst
  19:30 -21:30
  2018.09.24

  Gratis oplæg med Psykolog Carsten Juul, om metakognitiv terapi til børn og unge. Tilmelding på mail til mia@boernmedangst.dk

  Oplever du, at dit barn
  •bekymrer sig meget – eller hele tiden?
  •ofte prøver at undgå at gå i skole – står ikke op eller finder på undskyldninger?
  •undgår ting som han/hun tidligere gjorde – også socialt?
  •har tvangshandlinger?
  •ofte er nedtrykt og trist?
  •klager over ondt i maven?
  •reagerer overdrevent voldsomt på selv små negative oplevelser?
  •alt for ofte sender dig sms’er for at høre hvor du er og hvad du laver?
  •ikke tør være alene hjemme?
  •sover i forældrenes seng?

  Og har du prøvet alt for, at berolige og opmuntre, søgt læge, prøvet alternativ behandling osv.? Så er det måske fordi dit barn lider af angst, depression, OCD eller måske endda PTSD.

  Carsten Juul er autoriseret psykolog og senior psykolog hos Cektos Psykologerne, vil fortælle om metakognitiv terapi til børn og unge. Carsten Juul var blandt de 5 første der uddannede sig i metakognitiv terapi i Danmark.
  Cektos har haft mere end 4-500 børn igennem over de sidste 4 år i gruppeforløb og individuelle samtaler. Psykolog Carsten Juul har speciale i metakognitiv terapi til børn og unge og har bla. forsket i metoden og har mange års erfaring med effektiv behandling af børn og unge, er er en af Danmarks førende eksperter i metakognitiv terapi til børn og unge.

25
26
27
28
29
30