Kalender

Kalender

< 2019 >
oktober 07 - oktober 13
 • 07
  07.oktober.mandag
  Ingen begivenheder
 • 08
  08.oktober.tirsdag

  SIND Gribskov Foredrag Børn med Angst

  19:00 -21:00
  2019.10.08

  Adresse for begivenheden:

  Sognegården Skolevej 4 3200 Helsinge

  Angst er ikke kun noget, der rammer voksne. Mange børn slås også med den, og børn har svært ved at tale om deres følelser, så det er ikke altid til at se. Men når et barn begynder at isolere sig mere og mere, går grædende til skolen eller simpelthen nægter at gå derhen, er det ret tydeligt, at der er noget galt. Det er svært for omgivelserne at forstå, og situationen bliver ofte misforstået, så problemet bliver forklaret med, at det bare er forældrenes dårlige opdragelse og et vrangvilligt barn.
  Mød Mia Kristina Hansen, der er formand for Foreningen for Børn med Angst og mor til to drenge, og den yngste af drengene begyndte, at udvikler angst da han var 9 år. Det tog mange år for hende at få den rette hjælp til sin søn, og hvor hendes søn endte med så svær angst, at han i en periode på 2 år, ikke kom i skole. Mia vil fortælle om sine erfaringer både som mor til en dreng med angst, og i forhold til de generelle erfaringer hun har til børn med angst. Udover Mias egne private erfaringer i forhold til børn med angst, er hun uddannet pædagog, og har professionel erfaring med angstbehandlingsprogrammet Cool Kids.

 • 09
  09.oktober.onsdag
  Ingen begivenheder
 • 10
  10.oktober.torsdag

  Fakkeloptog på Sindets dag

  19:00 -21:00
  2019.10.10

  Den 10. oktober er Sindets dag, en dag hvor der internationalt bliver sat fokus på psykisk sundhed, og temaet i år er forebyggelse af selvmord.
  Foreningen for børn med angst/SIND lokalafdelingen Roskilde, har taget initiativ til, sammen med lokale foreninger, organisationer og forretninger, at afholde et fakkeloptog i den anledning.
  På WHO´s hjemmeside skriver de, at der på verdensplan er 800.000 mennesker der er døde på grund af selvmord på et år, og at det er hovedårsagen til at unge mellem 15 – 29 år dør.
  Vi er stadig i gang med at planlægge detaljerne for aftens program, men vi kan fortælle, at vi mødes på Hestetorvet kl. 19.00, hvor der vil blive uddelt fakler og sagt velkommen. Derefter vil vi gå ned af Algade mod Stændertorvet i samlet flok.
  På Stændertorvet vil der blive opsat en mindre scene, hvorfra der vil blive afholdt taler, og en sanger vil synge for os.
  Så snart programmet er færdig, bliver det lagt op her i begivenheden.
  Vi håber at se rigtig mange, som vil være med til at støtte op om dette vigtige tema, og være med til at sprede håb.

 • 11
  11.oktober.fredag
  Ingen begivenheder
 • 12
  12.oktober.lørdag
  Ingen begivenheder
 • 13
  13.oktober.søndag
  Ingen begivenheder