Nyheder

Nyheder 

På torsdag den 15 februar, er der generalforsamling i SIND lokalafdeling Roskilde-Lejre, i den anledning holder Mia Kristina Hansen, formand for Foreningen for børn med angst, et oplæg om børn med angst, udfra sin egen historie og hun vil fortælle om Cool Kids programmet og lidt om de andre behandlingsmetoder hun kender til. Alle er velkommen :-) ...

SIND Generalforsamling, Roskilde-Lejre

februar 15, 2018, 7:00pm - februar 15, 2018, 3:00pm

Vil du være med til at præge SINDs udvikling? I disse uger holder næsten alle SINDs lokalafdelinger og regioner generalforsamlinger. Du kan se dem alle på www.sind.dk/aktivitetskalender. Dagsorden er ifølge vedtægterne. Hvis man skal tilmelde sig til den generalforsamling, du gerne vil deltage i, skal du kontakte lokalafdelingen. Se kontaktinformation på hjemmesiden eller herunder. Hvis du ønsker stemmeret og at kunne stille op til valg, skal du være medlem af SIND: www.sind.dk/medlem. Du kan hjælpe os med at gøre endnu flere opmærksomme på SIND og vores medlemsdemokrati, hvis du trykker ”deltager” eller ”interesseret” her på Facebook. ______________________________________________________ Roskilde-Lejre www.sind.dk/roskilde-lejre Torsdag den 15. februar 2018 kl. 19.00 Frivilligcentret, Jernbanegade 21A, 4000 Roskilde.

View on Facebook

Så blev det weekend, noget jeg så frem til dengang min søns angst var værst, det betød nemlig, at vi kunne slappe af fra skolen, med god samvittighed.
I denne uge har der været fokus på børn med angst og/eller depression, da en ny undersøgelse viser at antallet af børn og unge der får diagnosen, er steget de sidste 10 år. Det gør Foreningen for børn med angst´s og SIND´s arbejde endnu mere menig. Det er vigtig, at vi forsætter med at arbejde for, at forbedre vilkårene for psykisk sårbare børn, unge og voksne.
Derfor er vi også taknemlige for hver af jer, der er med til at støtte os på den ene eller anden måde, jeres erfaringer styrker vores dialog med politikere, og viser os hvor det er der skal sættes ind.
Tine Scheurer Petersen fra Fredericia var initiativtager til Solhvervsløbet sammen med hendes mand, triatleten Thomas Bech. Se videoen hvor hun fortæller hvorfor de valgte, at lave en indsamling til fordel for børn med angst.
...

View on Facebook

FEFERLYSNING !
dag har medierne fokus på børn med angst og depression, og Radio24syv efterlyser et barn eller ung der gerne vil fortælle sin historie.
”Hej alle sammen. På Radio24Syv tager vi i morgen fokus på den høje stigning i børn og unge, der lider af diagnoserne angst og depression. Derfor leder jeg efter lidt forskellige ting.

Vi vil meget gerne have et barn eller en ung med i studiet, der kan fortælle om, hvordan det er at leve med diagnosen i så ung en alder.

Derudover kunne jeg rigtig godt tænke mig at komme ud og besøge et barn/ung i morgen. Det kan både være en, jeg kan følge med i skole og høre om de tanker, personen har, eller en der sidder hjemme – og ikke kommer i skole pga. diagnosen. Jeg er klar over, det er et følsomt emne, og vil selvfølgelig gå til barnet meget forsigtigt. Men det kan vi jo tale igennem inden. Det må gerne være en i Købehavn – eller nærområderne.

Jeg kunne også godt tænke mig at få nogle forældre ind, der kan fortælle om deres oplevelser med at have et barn der har angst eller depression.

Hvis du kan hjælpe mig, så giv mig et kald på 29845544, så kan vi tale lidt om det.
Eller send en mail til AnRi@Radio24syv.dk

Mvh. Anton Ringdal
...

View on Facebook

I dag den 6 februar 2018, kan du møde
Foreningen for børn med angst og SIND,
på Professionshøjskolen Absalon,
Trekroner Forskerpark 4,
4000 Roskilde,
mellem kl. 11.00-13.00
Du er velkommen til at kigge forbi, vi står lige overfor auditoriet ved trappen til 2 sal.
...

View on Facebook

I dag er det et år siden at Foreningen for børn med angst sagde ja til at blive en del af SIND. Det har været en beslutning, som vi er glade for at vi tog, fordi det har givet os mulighed for at være med i et fællesskab, hvor psykisk sundhed er i fokus.
For foreningen har det konkret betydet, at vi har fået flere medlemmer, og vi er ved at etablere et samarbejde med SIND lokalafdelinger rundt om i hele landet. Vi har været på Folkemødet 2017, og skal deltage igen i år, hvor vi får politikerne i tale, og fortæller dem om vores historier fra virkeligheden.
Tak til SIND fordi vi blev en del af "familien", og tak til alle jer der er med til at støtte os, og vi håber at endnu flere i løbet af det næste år, vil være med i vores fællesskab.
DEL endelig vores opslag :-)
...

Vil du hjælpe os med at gøre opmærksom på en god nyhed, som vi har glædet os meget til at fortælle? Vi har fornøjelsen af at offentliggøre, at SIND og Foreningen for børn med angst har fundet sammen. Vi gælder os til samarbejdet, og vi ved at det vil skabe nye muligheder for vores medlemmer, for vores frivillige og ikke mindst for alle de børn, der hver dag er hæmmet af deres angst, og som der har brug for hjælp. Du må meget gerne DELE den gode nyhed i dit netværk, så vi sammen kan nå ud til så mange mennesker i landet som muligt. Du kan melde dig ind på Foreningernes hjemmesider. DEL fordi alle børn fortjener en barndom fyldt med glæde og gode oplevelser <3

View on Facebook

I går var vi nogle fra Foreningens bestyrelse, der var til et oplæg med Per Schultz Jørgensen. Han har blandt andet skrevet bogen "Robuste børn - Giv dit barn ansvar, livsmod og tiltro til sig selv."
Der var nogle gode eksempler på, hvordan man kan møde sit barn med anerkendelse, og hvordan man igennem opdragelse kan lærer barnet, at kunne klare de ting i livet, som er svære.
Men jeg kunne mærke hvordan jeg reagere, når der bliver talt om, at forældre er eftergivende, og om manglende opdragelse af børn i dag. Jeg reagere fordi jeg i mange år, har haft oplevelsen af, at omgivelserne har givet mig som forældre skyld, og der er blev stillet spørgsmål ved min evne, til at opdrage min søn.
Jeg vil så gerne lave et fordrag der skal handle om, hvordan vi som forældre har brug for at blive mødt med anerkendelse, og troen på at vi er gode forældre, der tager ansvar for vores børn. På den måde får vi som forældre roen til, at bevare troen på, at vores barn vokser op og får et godt liv.
...

View on Facebook