Nyheder

Nyheder 

Endnu en EFTERLYSNING fra en journalist, denne gang handler det om en serie artikler til Berlingske.

Kære forældre til børn med angst.

Jeg er journalist på Berlingske og skriver en eller flere artikler, der sætter fokus på skolevægring. Mere eller mindre alle kommuner og organisationer, jeg har været i kontakt med, oplyser, at skolevægring er et stigende problem blandt børn og unge, og at de modtager flere og flere henvendelser om dette.

For at få den største gennemslagskraft med det jeg skriver, søger jeg forældre til børn med skolevægring, der vil stå frem og fortælle om deres oplevelser. Jeg søger særligt forældre til børn, der ikke har diagnoser såsom autisme eller ADHD, da disse historier vil give det klareste billede af, at skolevægring er noget, alle kan blive ramt af.

Derudover er det optimalt, hvis man bor i København, på Frederiksberg eller Nordsjælland – hvor størstedelen af Berlingskes læsere bor. Det skal dog ikke holde jer tilbage fra at kontakte mig 🙂

Min tlf.nr er 25456139, og man er også mere end velkommen til at ringe, hvis man har spørgsmål. Man kan også sende en mail til mlli@berlingske.dk.

Mvh Matias
...

View on Facebook

Hjælp os med at hjælpe børn med angst og deres forældre. Foreningen er en selvstændig foreningen under SIND, så når du melder dig ind i Foreningnen for børn med angst, bliver du også medlem af SIND.
Du kan melde dig ind her: boernmedangst.dk/bliv-medlem/
...

View on Facebook

I aften kan I se Mathilde fortælle om sit liv med angst i Go' aften Danmark. #Gotv2dk ...

I aften kl ca 17:30 kommer jeg i Go' aften Danmark, hvor jeg fortæller om mit liv med angst🌸

View on Facebook

Cirka 90 procent af børn med angst i Danmark oplever ensomhed, og mere end 50 procent savner forståelse for deres angst i skolen. Det viser en ny undersøgelse, som Foreningen for børn med angst har foretaget.

Tallene kommer desværre ikke som en overraskelse, for vi møder alt for mange børn med angst, som ikke føler sig forstået. Derfor skal vi have udbredt mere viden om angst, særligt i skolerne, hvor elever og lærere har manglet litteratur og undervisningsmateriale om psykisk sårbarhed og angst.

Hvis vi taler mere om angst, kan vi lettere nedbryde tabuer og fordomme og vise de angste børn, at de ikke er alene. Derfor håber vi, at I vil hjælpe med at sprede ordet.
Alle børn fortjener at føle sig som en del af fællesskabet <3
...

Kender du en familie, som har et barn med angst? Så kan børneromanen FODSPOR I SNE måske hjælpe barnet, kammeraterne og andre til at forstå, hvad angst er, og hvordan angsten kan overvindes. Nye tal fra Foreningen for børn med angst viser, at 90 procent af de angste børn oplever en følelse af ensomhed. Derfor håber jeg, bogen kan minde dem om, at de ikke er alene. Læs mere om bogen, og bestil den hos forlaget Turbine. turbine.dk/produkt/fodspor-i-sne/

View on Facebook

Helt enig, for det kan også ramme forældre til børn der har angst og bekymringer i sådan en grad, at de ikke magter at komme skole. ...

Er du en af dem, der måske skal vinke farvel til børnechecken? 😒💸 Ligeværd protesterer👇

View on Facebook