Nyheder

Nyheder 

Vi oplever i Foreningen, at det hjælper børn og voksne, er at høre historier der giver håb. Mathilde Lusty Sørensen vil rigtig gerne være med til at skabe håb, ved at fortælle om hendes angst. ...

View on Facebook

I Foreningen for børn med angst, er vi så heldige, at vi er kommet i kontakt med nogle fantastiske mennesker, der arrangere et løb til fordel for børn med angst. Du kan være med til at gøre en forskel.

"Søndag d.17 December gentager vi successen fra 2016. Vi løber fra solopgang til solnedgang for at sætte fokus på Børn med angst. Så skal du være med til at løbe i en god dags tjeneste?
Med start og mål fra Fredericia Triathlonklub, så er der gode muligheder for at få en god løbeoplevelse uanset om du løber 5 km eller 80 km."

Del gerne opslaget, og invitere gerne dine venner :-)
...

Vintersolhvervsløbet 2017

december 17, 2017, 8:45am - december 17, 2017, 8:49am

Søndag d.17 December gentager vi successen fra 2016. Vi løber fra solopgang til solnedgang for at sætte fokus på Børn med angst. Så skal du være med til at løbe i en god dags tjeneste? Med start og mål fra Fredericia Triathlonklub, så er der gode muligheder for at få en god løbeoplevelse uanset om du løber 5 km eller 80 km. Ruterne bliver som i 2016. En flad ud/hjem rute på Ringvejen og en rute rundt i og omkring Madsby helt uden trafik med lidt højdemeter. Begge på Ca. 5 km. Donationer og løbsgebyr pr/km kan indbetales på mobilepay på 21727117 Information til klub 100 løbere på 1/2 og 1/1 maraton. Der løbes hel og halv marathon på dagen. Start kl. 08:45. Startsted: Fredericia Triathlon klub. Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia Rute: Ringvejsruten. (Hhv. 4 på halv og 8 omgange på hel) Den enkelte løber måler selv sin tid. / Ingen chip. (Auto-Pause funktion slåes fra på uret) Indskrivning 30 min før start, så startlister kan offentliggøres inden løbsstart. Medaljer for begge distancer.

View on Facebook

I morgen skal jeg til skole/hjem samtale med Jonas. Jeg har haft uro i mit nervesysteme lige fra den dag, jeg fik besked på skoleintra om, at der ville blive åbnet for tilmelding den næste dag. Faktisk får jeg uro i kroppen, hver gang jeg ser der er besked fra skolen. De mange år hvor Jonas havde det ekstremt svært, har sat sine spor i mig. Heldigvis har jeg i dag styrken til at berolige mig selv, og være bevidst om mit tankevalg. Men alligevel kommer de ubevidste katastrofe tanker snigende, og så gælder det om få ændret dem. Følelsen i kroppen bliver der i et stykke tid, før den giver efter og lader sig overbevise om at alt er godt, og at jeg kan klare det, uanset hvad lærene siger til Jonas og jeg.
Jeg tager "pyt knappen" med, og husker at spørge ind til deres udsagn. I mellemtiden øver jeg mig i at forvente, at det blive en god oplevelse. ❣️
...

View on Facebook

I morgen skal jeg til Bornholm og holde oplæg om børn med angst, ud fra min egen historie. Min søn Jonas begyndte at udvikle angst da han var ca. 9 år, det blev så indgribende i vores hverdag, at jeg endte med at sygemelde mig fra mit arbejde, da jeg til sidst ikke kunne mere, og Jonas var fraværende fra skolen i 2 år. I dag har han det godt, selvom der ind imellem godt kan være dage hvor han er udfordret.

Det er Sind Bornholm, projekt frivillig peers i samarbejde med Fontænehuset og psykiatri og handicap ved Bornholms regionskommune, der præsenterer dette gratis foredrag:

Tilmelding til bornholm@sind.dk
DEL gerne :-)
...

View on Facebook

Foreningen for børn med angst added a cover video. ...

View on Facebook

Tusind tak til alle der i går lørdag den 18 november, var med til at gøre arrangementet "Cool Kids Pop up café" i kulturhuset KU.BE på Frederiksberg, til en fantastisk dag.
Den politiske debat blev alsidig. Både med de store linjer og konkrete sager, hvor flere fra salen også bidrog med input. Flere politikere sagde, at de gerne vil høre fra familier, hvis samarbejdet med kommunen enten fungerer godt eller dårligt, så de kan følge udviklingen og reagere politisk.
Mathilde Lusty Sørensen som blogger om sit liv med Autisme og angst, fortalte hvordan hun kom af med sin angst for sæbe.
Fear Force som består af tre psykologi studerende, var med hele dagen, og er parate til at hjælpe børn med angst, når de har været igennem et behandlings forløb, og har brug for støtte når de efterfølgende skal fortsætte med udfordre deres angst.
Der var mange børn der fik brugt deres kreative sider, både med at lave deres eget personlige huskekort, og hos kunstterapeuten Anna C.N. Meyer og hendes kollegaer, hvor alle børnene kunne male.
Dagen blev afsluttede med fællesspisning.
Vi håber, at vi får mulighed for at være med til, at lave et ligende arrangement en anden gang.
...

View on Facebook

Så er vi ved at gøre klar i kulturhuset KU.BE på Frederiksberg. Dørene åbner kl.10.00 og vi forsætter med et spændende program indtil kl 18, hvor der er fællesspisning. 😊 ...

View on Facebook

I forbindelse med Resonans Festival- Cool Kids Pop Up Cafe, kommer Drømmekvarteret: Musiker og guitarist, Mikkel Nordsø, og storyteller, Farnoush Bassri, afholder fortællerkoncerter for børn og deres forældre. Det musikalske fortællespil skaber pauser i børnenes sind og giver plads til at skabe indre billeder gennem visualiseringer og publikums egen impulsive og indtryksfulde fantasi. I en verden fyldt med skærme og planlagte aktiviteter får barnet her en mental pause. ...

En musikalsk drømmerejse for børn

november 18, 2017, 11:45am - november 18, 2017, 5:00am

I forbindelse med Resonans Festival- Cool Kids Pop Up Cafe, kommer Drømmekvarteret: Musiker og guitarist, Mikkel Nordsø, og storyteller, Farnoush Bassri, afholder fortællerkoncerter for børn og deres forældre. Det musikalske fortællespil skaber pauser i børnenes sind og giver plads til at skabe indre billeder gennem visualiseringer og publikums egen impulsive og indtryksfulde fantasi. I en verden fyldt med skærme og planlagte aktiviteter får barnet her en mental pause.

View on Facebook