Hjælp til behandling

Hjælp til behandling

På denne side finder du kontakt-info på de behandlere vi lige umiddelbart har kendskab til. Da det er individuelt hvilken form behandling der virker på det enkelte barn, har vi også tilføjet en liste over alternative behandlere. Det er ikke alle vi har personlig kendskab til, og vi vil anbefale at du altid husker at mærke efter, om din og dit barns kemi, passer samme med den enkelte behandler. Det er vores erfaring at samspillet med behandleren er vigtig, og at man skal føle sig tryg ved behandlings metoden.

Vi er sikker på at der findes flere, så hvis du kender en god behandler, må du gerne kontakte os, så vi kan opdatere listerne.

1 kommentar på “Hjælp til behandlingTilføj din kommentar →

 1. Kære ……
  Jeg har god erfaring med at hjælpe børn og familier, hvor angsten er flyttet ind. Jeg har også gode erfaringer, når det er blevet til OCD (tvangstanker) Jeg har hjulpet flere børn tilbage til skolen igen efter skoleværring.
  Jeg er uddannet pædagog og psykoterapeut – jeg er eksamineret og certificeret samt optaget i psykoterapeut foreningen, hvilket er din sikkerhed for, at jeg er uddannet til at lave terapier. Jeg arbejder som familie behandler og har privat praksis i Ringe på Midtfyn.

  Jeg arbejder bevidst med at skabe tillid og tryghed og jeg går meget nænsom frem, men er også målrettet i, at vi taler om det som “bøvler” . Jeg bruger at eksternalisere problemet sammen med barnet/ den unge/ familien – hvor vi sammen ser på problemet udefra og tænker det er problemet som er problemet og ikke mennesket bag. De børn og unge jeg taler med, kan synes deres angst er pinligt, barnligt – de føler det er hele dem der er noget galt med. Derfor er den eksternaliserende måde at samtale på, så befriende for alle parter, da det er noget udefra kommende, som har taget magten og som der heldigvis ikke findes hele tiden. Det at gå på opdagelse i, når angsten ikke er der og hvad det er det enkelte barn/ unge enkelte trækker på her, er så vigtigt at få frem, for det giver håb.
  Angst er når vi bliver fanget ind i vores følelsers vold og vores følelser har ikke en rationel tænkning og det er det, som er så svært, fordi der medfølger skyld, skam og selvbebrejdelse. Narrativ terapi er historiefortællinger, som er med til at skabe en ny historie, for der findes altid alternative historier, som indeholder de håb og drømme som vi alle har. Når vi får fat i dem, så kan vi skabe en ny identitet.

  Kontakt mig gerne for mere information, eller sparring på en problematik

  Jeg arbejder privat i Ringe på Midtfyn, hvor jeg laver terapier i Klinikhuset.
  Jeg kan træffes på tlf. 25851232.

  Det koster 600 kr. for en times individuel terapi
  Jeg tilbyder en samlet pakke , som indeholder to familie behandlinger – et til opstart og et til slut. Hvis det er muligt vil jeg gerne at alle i familien er samlet enten hos mig eller jeg kommer hjem til Jer. Efterfølgende er der 5 gange med individuelle terapier til den der er ramt af angst. Samlet pris for hele pakken er 5000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *