Sponsorer

Sponsorer

lege butikken logo

Hos Legebutikken.dk støtter vi Foreningen for børn med angst hver gang vi sælger en bekymringsbamse fra Sorgenfresser.

Vi har valgt at støtte Foreningen for børn med angst fordi vi selv har haft angsten tæt på. Vi ved hvor svært det kan være at være forældre til et barn med angst, og hvor svært det kan være for barnet at være i angstens greb.

Sorgenfresser bamserne kender vi fra vores eget møde med angsten og gennem det Cool Kids forløb som vi stiftede bekendtskab med. Her blev bamsen brugt som et redskab til at få åbnet op for nogle af de rigtig svære følelser og tanker som barnet bar rundt på.

Idéen med bamserne er at man kan tegne eller skrive sine tanker ned på et stykke papir, gemme det væk i bamsens store mund og lyne lynlåsen til. Bekymringerne ”spises” af bamsen, og forældrene får mulighed for at læse sedlerne når bamsen tømmes.

Sorgenfresser bamserne er skøre, skæve, store og små og har hver deres personlighed. Men fælles for dem alle er at de elsker at spise bekymringer og sorger, og så bruges de verden over af terapeuter og forældre som et led i kampen for en hverdag uden angst.

designheroes logo

Vi hos Designheroes har et tæt forhold til Angsten og har fra foreningens start støttet og opfordret deres mission. I den sammenhæng har vi udviklet foreningens hjemmeside samt visuelle identitet uden beregning for at gøre det lettere for børn og forældre at få hjælp, rådgivning og viden om angst.

Designheroes er et full service reklamebureau med fokus på ehandel, profilsider samt online reklamering