Brevkasse

Brevkasse

Har du et specifikt spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, kan du stille det her.

2 kommentarer på “BrevkasseTilføj din kommentar →

 1. Min søn på 16, ( snart 17 ) vil lige som hans venner gerne tjene lidt penge, men han har enormt svært ved at finde et job hvor der er mulighed for at tage højde for hans angst. Mange Jobs kræver dialog med andre, og det er han ikke en mester i. Jeg mener at have hørt om at kommunen kan yde tilskud til unge der ikke kan varetage et job. Er der nogen der har erfaring med det? Det skal lige siges at han også lider af ADD.

  1. Kære Rikke

   Jeg kender ikke til at der kan ydes økonomisk hjælp til unge der ikke kan varetage et job, men det kan da godt være der findes sådan en paragraf. Jeg ville ringe til din kommunes børne og unge afdeling de må vide det. Min egen søn har talt om at få et job som opvasker på en restaurant, der skal han ikke have kundekontakt. Men det kræver at han kan overskue at have travlt. Der er også jobs som hundepasser som kan være et hyggeligt job som ikke kræver så meget, men hvor man alligevel tjener lidt.
   Jeg synes den største udfordring er om de kan klare både skole og samtidig et job, fordi de trænger til tid til at restituere da det kræver ekstra meget psykisk af barnet når angsten ligger og lurer.
   Du må meget gerne skrive herinde hvis du finder ud af at der findes en mulighed for økonomisk tilskud til unge der ikke kan varetage et job, når de er under 18 år og stadig bor hjemme.
   Ønsker det bedste for jer.
   Kærlig hilsen
   Mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *