Kalender

Kalender

< 2019 >
september
«
»
 • 09
  09.september.mandag

  17:00 -18:30
  2019.09.09

  Kom og deltage når Foreningen for børn med angst, står sammen med andre organisationer og foreninger til demonstration den 9. september kl. 17.00 på Rådhuspladsen i København.
  Sammen håber vi på at få råbt politikerne op, mens de endnu er igang med budgetforhandlingerne, vi vil sætte fokus på, at det kan betalt sig for kommunerne at investere i Socialområdet.
  Det sociale område kan ikke tåle flere besparelser… Det skaber alvorlige og varige forringelser, der kan være svære at rette op på; det er både dyrt og dumt i længden. Dumt fordi det har enorme menneskelige konsekvenser, og dyrt fordi forringelserne kan tvinge borgere ud i nogle livsvilkår og situationer, hvor de ender med at få brug for mere hjælp og støtte, end hvis de havde fået det rette tilbud fra starten. I stedet for udvikling og forebyggelse frygter vi, at det i stedet bliver afvikling og forværring… Og det kommer til at koste på den lange bane!

 • 12
  12.september.torsdag

  19:00 -21:00
  2019.09.12

  Du møde Foreningen for børn med angst på Biblioteket i Fredericia.
  Mia Kristina Hansen, formand for foreningen vil åbne foredraget med at vil give et indblik i hvad angst er, hvordan det kommer til udtryk hos børn og hvilke behandlings muligheder der findes.
  Pia Konstantin Berg​ vil fortælle ud fra hendes bog “Fodspor i sne”, som handler om en pige der har angst.
  Der vil være mulighed for spørgsmål og debat.
  Det er gratis og alle er velkommen, det kræver dog tilmelding på linket nedenfor.

  /fredericiabib.dk/arrangementer/foredrag-og-debat/boern-og-angst?fbclid=IwAR1Fa97UlJa9ePhJCHEcx0DkCQ6QmoOOQmbQ2C2rAbDJpKqdlsGtytdhlWY