Bestyrelsen

mia1

Formand

Mia Kristina Hansen, pædagog

Jeg her en søn med angst, og igennem mange år prøvede jeg at få kvalificeret hjælp til min søn, men fandt det svært, og jeg oplevede, at der ikke var mange oplysninger omkring børn med angst. Derfor besluttede jeg mig for at prøve at lave et netværk for forældre til børn med angst. Dette arbejde udviklede sig og endte med at blive til Foreningen for børn med angst, hvor jeg er formand.

 

gitte1

Bestyrelsesmedlem

Gitte Christoffersen Holm

Som medstifter af foreningen var det vigtigt for mig, at andre forældre kan se, at man ikke er den eneste familie, som har et barn der rammes af angst. Og ikke mindst at der er et sted at søge information og viden om angst. Mit håb er også, at mere opmærksomhed gør, at skolerne bliver bedre til at hjælpe børn med angst. For mig var det utroligt givende at møde en gruppe ligesindede forældre, som stod i de samme dilemmaer og som forstod, hvilken situation jeg stod i, uden at jeg behøvede forklare og forsvare mine valg og handlinger.

bodil1

Næstformand

Bodil Hofstede, Advokatsekretær

Jeg har valgt at lægge energi og kræfter i denne forening, fordi oplysning om børn og angst ligger mig meget så sinde. Jeg har haft et barn, der hele sit liv var ramt af de mange sider, angsten kan have. Jeg har trofast kæmpet ved hans side for hjælp og forståelse til ham, indtil han selv opgav livet kun 15 år gammel. Ingen familier skal igennem det samme som os. Derfor er jeg i denne bestyrelse.

Bestyrelsesmedlem

Anette Stefensen, QA assistent

Min søn fik abnorm separationsangst og socialfobi som 6 årig efter en svær skilsmisse. Jeg havde de første år svært ved at finde forståelse og anerkendelse, men mødet med foreningen gjorde, at jeg fandt ligesindede forældre, jeg kunne dele mine frustrationer og bekymringer med. Jeg er aktiv i foreningen for at gøre en forskel for andre forældre med de samme problemer, så vi kan hjælpe vores børn igennem en svær tid.

pia

Presse- og webansvarlig

Pia Konstantin Berg, journalist og forfatter

Jeg var med til at stifte Foreningen for børn med angst, efter min niece havde været sygemeldt fra skolen i en lang periode og havde det så skidt, at hun ikke kunne komme uden for en dør. På grund af hendes forløb opdagede jeg det store behov for oplysning om angst hos børn, og derfor laver jeg nu kommunikation for foreningen i form af blandt andet videoer og pressemeddelelser. Ud over arbejdet i foreningen skriver jeg bøger om og til psykisk sårbare børn og unge.