Ambassadører

farshad_kholghi

Farshad Kholghi
Skuespiller og komiker

”Jeg har valgt at være ambassadør i Foreningen for børn med angst, fordi jeg gerne vil være med til at at nedbryde tabuet omkring lidelsen. Det er utroligt vigtigt at sætte fokus på børn med angst, for hvis ikke man får gjort noget ved det i barndommen, så kan det udvikle sig til alvorlige problemer i voksenlivet. Jeg har selv haft angst, og jo mere man taler om det, jo bedre. Det handler om oplysning, oplysning, oplysning.”

jacinta

Jacinta Madsen
Journalist og tv-vært på DR Ramasjang

"Jeg er taknemmelig for, at jeg er blevet spurgt om at være ambassadør for Foreningen for børn med angst. Ingen familie bør stå alene med angst, og jeg håber som ambassadør at være med til at øge opmærksomheden om problemet og støtte de børn, der i dag lever med angst."

rasmus_bjerg_nyt

Rasmus Bjerg
Skuespiller 

"Jeg har sagt ja til at være ambassadør, fordi jeg som barn selv led og var slave af angst. En følgesvend jeg med tiden har lært at acceptere eksistensen af. Tidligere prøvede jeg flygte fra "ham"; nu har jeg taget ham i hånden, og denne fjende er efterhånden blevet min ven.
Jeg synes, det er vigtigt at hjælpe børn med angst, fordi børn skal have lov at være børn med den frihed og ubekymrethed, der hører barndommen til."