Sponsorer

Sponsorer


Buy Aid

I buy aid ser vi meget frem til samarbejdet med Foreningen børn med angst, da vi føler foreningen bidrager aktivt til at tage fat i et område, som vitterlig behøver større opmærksomhed. Vi håber, at vi med vores indsats kan bidrage til at I kan komme endnu længere ud med jeres budskab.
Som vort navn indikerer, så har vi specialiseret os i at tilbyde virksomheder dagligdags varer, hvoraf 10 % af prisen doneres direkte til vores NGO partnere. Vi kan tilbyde kaffe, kildevand, bolsjer, chokolade samt diverse kontorartikler. Varerne har enten organisationernes logo påtrykt eller buy aid logo. I denne kampagne tilbyder vi kuglepenne og post-it blokke med Foreningen børn med angsts skønne logo på.


Vi vil gerne støtte op om foreningen Børn med angst, således vi kan sætte vores aftryk i en forening hvor børns  mistrivsel desværre er omdrejningspunktet.
Børnene er vores fremtid – så kan vi være med til at give et pusterum til disse børn således, de kan samle kræfter og positiv energi, er det vores glæde at kunne hjælpe til.

 

doessingogpartnere

Vi har hos Døssing & Partnere mødt stifteren Mia Kristina Hansen og blev hurtigt ramt og meget rørt, over hendes historier.

I den forbindelse ønsker vi at støtte foreningen Børn med angst. 
Døssing & Partnere bidrag, bestå i gratis udarbejdelse af foreningens regnskab og løbende bogholderi.

 

designheroes logo

Vi hos Designheroes har et tæt forhold til Angsten og har fra foreningens start støttet og opfordret deres mission. I den sammenhæng har vi udviklet foreningens hjemmeside samt visuelle identitet uden beregning for at gøre det lettere for børn og forældre at få hjælp, rådgivning og viden om angst.

Designheroes er et full service reklamebureau med fokus på ehandel, profilsider samt online reklamering 

 

repella

Repella A/S støtter Foreningen for børn med angst, med professionelt tekstiltryk på t-shirts. Vi ønsker Foreningen held og lykke med deres mission i håbet om, at børn med angst får al den hjælp og støtte de må have brug for.