Sponsorer

Sponsorer

lege butikken logo

Hos Legebutikken.dk støtter vi Foreningen for børn med angst hver gang vi sælger en bekymringsbamse fra Sorgenfresser.

Vi har valgt at støtte Foreningen for børn med angst fordi vi selv har haft angsten tæt på. Vi ved hvor svært det kan være at være forældre til et barn med angst, og hvor svært det kan være for barnet at være i angstens greb.

Sorgenfresser bamserne kender vi fra vores eget møde med angsten og gennem det Cool Kids forløb som vi stiftede bekendtskab med. Her blev bamsen brugt som et redskab til at få åbnet op for nogle af de rigtig svære følelser og tanker som barnet bar rundt på.

Idéen med bamserne er at man kan tegne eller skrive sine tanker ned på et stykke papir, gemme det væk i bamsens store mund og lyne lynlåsen til. Bekymringerne ”spises” af bamsen, og forældrene får mulighed for at læse sedlerne når bamsen tømmes.

Sorgenfresser bamserne er skøre, skæve, store og små og har hver deres personlighed. Men fælles for dem alle er at de elsker at spise bekymringer og sorger, og så bruges de verden over af terapeuter og forældre som et led i kampen for en hverdag uden angst.

 

repella

Repella A/S støtter Foreningen for børn med angst, med professionelt tekstiltryk på t-shirts. Vi ønsker Foreningen held og lykke med deres mission i håbet om, at børn med angst får al den hjælp og støtte de må have brug for.

designheroes logo

Vi hos Designheroes har et tæt forhold til Angsten og har fra foreningens start støttet og opfordret deres mission. I den sammenhæng har vi udviklet foreningens hjemmeside samt visuelle identitet uden beregning for at gøre det lettere for børn og forældre at få hjælp, rådgivning og viden om angst.

Designheroes er et full service reklamebureau med fokus på ehandel, profilsider samt online reklamering 

 

legaldesk

Foreningen for Børn med angst har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et beløb til os.
Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde.
Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk. Formularen, du udfylder, kaldes et legat og kan gives uanset, om du har et testamente i forvejen eller ej. I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at give til os, den dag du går bort.

Legal Desk har skrevet to gode artikler som forklarer, hvad et legat og testamente er.
Du finder Foreningen for Børn med angsts formular her. Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30% løsningen.

 

doessingogpartnere

Vi har hos Døssing & Partnere mødt stifteren Mia Kristina Hansen og blev hurtigt ramt og meget rørt, over hendes historier.

I den forbindelse ønsker vi at støtte foreningen Børn med angst. 
Døssing & Partnere bidrag, bestå i gratis udarbejdelse af foreningens regnskab og løbende bogholderi.