Blog

Formanden i Foreningen for børn med angst, Mia Kristina Hansen, deler ud af sine erfaringer som mor til et barn med angst. Her kan du løbende læse hendes blogindlæg og se hendes videoblogs.

Du er meget velkommen til at gæsteblogge, hvis du har mod på at give dine erfaringer videre til andre. Vi hjælper gerne med råd og vejledning. Send en mail til mia(at)boernmedangst.dk

 

mia

Jeg hedder Mia og er mor til 2 drenge på 16 år og 18 år. I 2009, da min søn var 8 år, begyndte han at udvikle separationsangst og socialangst. Det blev begyndelsen på lang periode, hvor omgivelserne ikke anerkendte, at han havde angst, og hvor han blev mere og mere angst, fordi han ikke blev anerkendt, men presset ud i situationer, hvor han mistede fodfæste.

Jeg søgte hjælp i kommunen, hos lægen og på skolen, men jeg følte, at ingen tog ansvar. Til sidst var det så slemt, at jeg måtte sygemelde mig fra mit arbejde, blandt andet fordi min søn ikke turde slippe mig af syne. Jeg var selv nedslidt psykisk, da jeg følte, jeg stod alene med min søns angstproblemer.

Det lykkedes mig til sidst at finde en privat børnepsykolog, der arbejder ud fra et program, der hedder Cool Kids, og det blev vores vendepunkt. Langsom begyndte min søn at blive tryg og turde tænke på at vende tilbage til skolen. Og endelig tog skolen min søns angst alvorlig, og de lyttede til ham.

Min søn er nu tilbage i skolen efter 2 års fravær, han har fået mod på livet igen og nyder at være sammen med sine venner. Der er stadig dage hvor han har brug for en pause, og dage, hvor der er udfordringer, fordi han bekymrer sig. Heldigvis har vi nu redskaberne til at arbejde med hans bekymringer, og min søn tør derfor udfordre sig selv.

På denne side kan du læse blogindlæg fra mig, og jeg vil fortæller om min situation og de erfaringer, jeg har gjort mig.

Mine blogindlæg