Online-konference om børn og unge med angstproblematikker

Foreningen for børn med angst inviterer i samarbejde med  Forlaget Lindhardt og Ringhof til online-konference på YouTube om børn og unge med angstproblematikker.

Konferencens henvender sig til alle forældre og pårørende til børn og unge med angstproblematikker, fagprofessionelle, politikere og andre, som har interesse i at få viden om børn og unge, der til daglig er udfordret og hæmmet i at deltage i livet på lige fod med jævnaldrende.

Med konferencen ønsker vi, at deltagerne får en  grundlæggende viden om angst hos børn og unge og hvilke muligheder, de er  for behandling og hjælp. Målet er, at deltagerne får  inspiration til, hvordan de kan sætte gode rammer for det enkelte barn og ung. Samtidig ønsker vi, at konferencen kan give håb til alle og vise, at der kan gøres noget med den rette hjælp og viden.

Det endelige program for konferencen er ikke helt på plads endnu, men vi kan fortælle, at der vil blive et oplæg med hjerneforsker og speciallæge i psykiatri, Peter Lund Madsen. Peter Lund Madsen vil fortælle  om angst hos børn og unge med udgangspunkt i hans  kommende bog ”Når børn og unge får angst”.
Journalist Mark Stokholm fra DR vil være vært for konferencen, hvor han med en indlevende nysgerrighed vil interviewe deltagerne.

Foreløbige program:

  • Velkomst
  • Oplæg og interview med Peter Lund Madsen, hjerneforsker og speciallæge i psykiatri
  • Interview med Jesper Pedersen, ledende overlæge i Børne og Unge psykiatrien, Region Sjælland.
  • Interview med Carsten Juul, privat praktiserende psykolog
  • Interview med Natacha Hansen, socialrådgiver
  • Interview med mor til barn/ung med angst og den unge
  • Interview med relevante politikere
  • Afslutning

Det er gratis at deltage i konferencen, som vil blive sendt på YouTube. Du behøver ikke være medlem af Foreningen for børn med angst for at deltage.

Efter tilmelding vil  du modtage et link til konferencen i uge 9.

Har du spørgsmål til program, tilmelding eller andet, er du velkommen til at kontakte Mia Kristina Hansen på mail: mail@boernmedangst.dk

Vi glæder os til at inspirere jer online, og I er meget velkommen til at inviterer andre, til også at deltage.