Kurser, Workshops & Oplæg

Kurser

Vi afholder forskellige arrangementer i form af workshops, oplæg og kurser, som blandt andet kan være med til at skabe forståelse og tolerance for børn og unge med angst.
Du behøver ikke være medlem af foreningen, for at kunne deltage i vores arrangementer.

Vores kurser afholdes, på baggrund af de regler og anbefalinger der er fra myndighederne i forhold til coronavirus.

Indlæser Begivenheder

« Alle

Familietur til Zoologisk Have i København

4. juni kl. 11:00 - 17:00

Gratis

Som familie til et barn/ung med mange bekymringer og angstproblematikker, kan man være udfordret  at finde aktiviteter, som kan tilgodese hele familiens behov, og samtidig kan man også være økonomisk udfordret på grund af omstændighederne.

Derfor er vi i Foreningen for børn med angst taknemmelig, fordi vi har fået en fantastiske mulighed for at inviterer, på en gratis familietur til Zoologisk Have i København, som ligger på Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg. Her kan I som familie få en sjov oplevelse sammen, som kan give gode følelser og en pause fra hverdagens bekymringer.

Vi vil mødes ved indgangen til Zoologisk Have  kl. 11.00 lørdag den 4. juni, og Foreningen for børn med angst vil betale for indgangen til en familie på max 4 personer. Derefter kan man som familie, selv vælge hvordan man vælger at brug dagen.
Arrangement er muligt på baggrund af midler, som Socialministeriet har tildelt SIND-Landsforeningen for psykisk sundhed, med formålet om at hjælpe personer som har psykiske udfordringer, til at få en god oplevelse.

Når du tilmelder dig turen, vil du modtage en mail om at du er tilmeldt, og i ugen op til turen vil vi skrive til dig igen.

I behøver ikke være medlem af Foreningen for børn med angst for at deltage. Det er først til mølle-princippet der gælder. I kan tilmelde jer her:

Du/I kan kontakte os på mail@boernmedangst.dk hvis der er spørgsmål til arrangementet.

Du kan læse om Zoologisk Havne København ved at følge dette link:https://www.zoo.dk/s/?language=da

Detaljer

Dato:
4. juni
Tidspunkt:
11:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside
https://www.zoo.dk/s/?language=da

Sted

Zoologisk Have, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg
Roskildevej 32
Frederiksberg, 2000
+ Google Map
Hjemmeside
https://www.zoo.dk/s/?language=da

0 kommentarer på “Familietur til Zoologisk Have i KøbenhavnTilføj din kommentar →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *