Kurser, Workshops & Oplæg

Kurser

Vi afholder forskellige arrangementer i form af workshops, oplæg og kurser, som blandt andet kan være med til at skabe forståelse og tolerance for børn og unge med angst.
Du behøver ikke være medlem af foreningen, for at kunne deltage i vores arrangementer.

Vores kurser afholdes, på baggrund af de regler og anbefalinger der er fra myndighederne i forhold til coronavirus.

Indlæser Begivenheder

« Alle

  • This event has passed.

Online workshop-Hvordan passer vi godt på os selv?

20. april kl. 19:00 - 20:30

Gratis

Har dit barn det også svært? Så er du ikke alene. For mange af os forældre til børn med bekymringer og angst, var hverdagen allerede en stor udfordring før Corona. Lige nu sidder der endnu flere børn og unge rundt omkring i Danmark, som har svært ved at håndtere den nye hverdag, som Corona har ført med sig.

Det sætter os forældre på et stort overarbejde for hele tiden at skabe de bedste rammer og tryghed.

Måske oplever du at uro, usikkerhed, tvivl og meningsløshed kan fylde for meget. På denne online Workshop får du ressourcer til bedre at kunne rumme udfordrende følelser og situationer i livet. Det vil gøre en forskel i din hverdag fremover

Genetisk er vi gearet til at være på udkig efter farerne omkring os, det aktiverer bekymringer og utryghed. Derfor skal vi bevidst træne hjernen i at opsøge det, som gør os godt. Du vil få forslag til øvelser i, hvordan du kan træne hjernen i at være på udkig efter de gode øjeblikke i livet og lade de positive følelser fylde.

Vi tilbyder et rum, hvor du kan tale med ligesindede, og ikke mindst giver vi jer et trygt sted at tale om det, som er vanskeligt. Vores håb er, at I kan blive inspirere til, hvordan man kan få mere glæde og færre bekymringer.

Workshoppen er udviklet i samarbejde med psykolog Anita Abel Hansen fra Compassion Company. Anita er uddannet cand.psych og psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog). Hun er autoriseret psykolog og er stress specialist med særlig interesse i mind-body medicine. Hun er blandt en håndfuld i Danmark som er certificeret underviser i Mindful Self-Compassion fra Center for Mindfulness San Diego University.

Du behøver ikke være medlem af foreningen for at deltage, og det er gratis at deltage.

Du skal tilmelde dig arrangementet her på siden, og du vil modtage en mail med et link til Zoom dagen før. Det er muligt at bruge sin telefon, tablet eller computer, vores erfaring er dog at man får den bedste oplevelse over computerne.

Har du spørgsmål omkring workshoppen, er du velkommen til at skrive til os på mail: mail@boernmedangst.dk

Detaljer

Dato:
20. april
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
Gratis
Hjemmeside
https://zoom.us/

Sted

Platformen Zoom
Hjemmeside
https://zoom.us/

0 kommentarer på “Online workshop-Hvordan passer vi godt på os selv?Tilføj din kommentar →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *